Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu

Contacteer ons snel

SJB nieuws heet van de naald!

Nieuwe leerling in september 2023?

In de onderstaande folder kunnen jullie alle data terugvinden waarop je onze nieuwe school kan komen bezoeken. 
Wens je in te schrijven voor 1 van onze vele onthaalmomenten (rondleiding, proeflesje, persoonlijk gesprek, ...), surf dan naar onze bookingspagina en maak een keuze: Onthaaldagen op Sint-Jan Berchmans Avelgem.

Wens je de nieuwe school al even te zien door de ogen van onze leerlingen? Bekijk dan zeker de volgende twee filmpjes eens: Verwelkoming door twee leerlingen (tiktok) en Verwelkoming door de leerlingenraad Tvuur.

Wenst u zich aan te melden voor het schooljaar 2023-2024, dan kan dit via de volgende link: Aanmelden op SJB Avelgem voor het schooljaar 2023-2024.
Voor het eerste leerjaar van het secundair onderwijs: 

  • Vóór 16 mei 2023 kan u aanmelden voor het eerste leerjaar van het secundair onderwijs.
  • Vanaf 16 mei 2023 kan u onmiddellijk inschrijven. Meldde u eerder aan, dan gaat u nog eens langs op de school om de aanmelding om te zetten in een inschrijving en het inschrijfformulier te ondertekenen. Dit kan elke werkdag op het onthaal van de school, tijdens de openingsuren die u terugvindt op de website www.sjb-avelgem.be. We vragen om de inschrijving ten laatste op 30 juni te finaliseren. 

Voor het tweede leerjaar t.e.m. het 7de leerjaar van het secundair onderwijs: 

  • Vóór 17 april 2023 kan u op elke campus aanmelden voor het tweede tot en met het zevende leerjaar van het secundair onderwijs. Dit kan eveneens tijdens de voorziene infomomenten of na afspraak.
  • Vanaf 17 april 2023 kan u onmiddellijk inschrijven. Meldde u eerder aan, dan gaat u nog eens langs op de school om de aanmelding om te zetten in een inschrijving en het inschrijfformulier te ondertekenen. Dit kan elke werkdag op het onthaal van de school, tijdens de openingsuren die u terugvindt op de website www.sintpaulus.eu. We vragen om de inschrijvingen ten laatste op 30 juni te finaliseren. Opgepast, kom tijdig langs want in het tweede tot en met het zevende jaar zijn wel volzetverklaringen mogelijk.

Opgelet: de bevestigingsmail die u zal ontvangen kan in uw spambox terecht komen.

 

onon

Wenst u nog in te schrijven voor het huidige schooljaar 2022-2023, dan kan dat via de volgende link: Inschrijven op SJB Avelgem voor het schooljaar 2022-2023

Opvolgen van de evolutie van de nieuwbouw kan via deze pagina: Nieuwbouw SJB.