Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu

Contacteer ons snel

Avondstudie

Foutmelding

  • Deprecated function: rtrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in Drupal\advagg_mod\EventSubscriber\InitSubscriber->onEvent() (line 130 of modules/advagg/advagg_mod/src/EventSubscriber/InitSubscriber.php).
  • Deprecated function: Return type of Drupal\google_analytics\Component\Render\GoogleAnalyticsJavaScriptSnippet::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include() (line 10 of modules/google_analytics/src/Component/Render/GoogleAnalyticsJavaScriptSnippet.php).

avondstudieZowel in de middenschool als in het college organiseren wij avondstudie. In de beide vestigingsplaatsen kan je na de lessen in de studie blijven op maandag, dinsdag en donderdag van 16.00 tot 18.00 uur. Voor de avondstudie krijg je een vaste plaats in een van onze studiezalen (afzonderlijk voor middenschool en college). Je bent niet verplicht elke dag van de week aanwezig te zijn in de studie. Het principe is wel dat je een vast schema aanhoudt voor een hele periode of een volledig trimester.