Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu

Contacteer ons snel

Schoolrestaurant

Middagmaal:

Foto schoolrestaurantVoor de maaltijden werken we samen met de firma Scolarest. Elke middag staat een keukenteam ter beschikking dat ter plaatse het eten bereidt. Je kan in een modern en aangenaam zelfbedieningsrestaurant terecht voor een gewone dagschotel. Voorkeur voor een alternatieve of vegetarische schotel? Geen probleem. Liever enkel soep, of alleen het hoofdgerecht? Dat kan. Een belegd broodje al dan niet met dagverse soep tijdens de middagpauze kan ook, via een concept waarbij je zelf een broodje samenstelt met gezonde producten. Bovendien is er een superverse rijkgevulde salad-bar (à volonté) ter beschikking, om het even wat je kiest van maaltijd.  Alles wordt mooi gepresenteerd aan overzichtelijke en hygiënische zelfbediengingslijnen.

Ons keukenteam staat garant voor gezonde en gevarieerde maaltijden met dagelijks een ruime keuze aan verse koude en warme groenten.

Tussendoortje in de pauze om 10.10u.:

Elke voormiddag biedt onze keukenploeg je tijdens de pauze gezonde tussendoortjes te koop aan: een stuk fruit, yoghurt, soep...

Betaling:

Een Moneysafe betaalkaart garandeert een vlotte betaling. Ze registreert het verbruik en houdt het nog beschikbare bedrag bij. De ouders zorgen voor voldoende provisie op die betaalkaart. De leerling wordt trouwens gewaarschuwd wanneer het saldo op de kaart onder een bepaald bedrag zakt. Betalen kan via ‘Click4food’.

Hoe betalen? Bekijk hier de uitleg