Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu

Contacteer ons snel

Boekendienst

Boeken

Voor volgend schooljaar werken we met een nieuw systeem en worden alle boeken digitaal besteld via de software van Standaardboekhandel. Hiervoor moet er per leerling een account aangemaakt worden via  http://leerling.schoolboekenservice.com. U kan hiervoor onderstaande stappen volgen. Ook de boekenlijsten zijn er ter info onderaan deze pagina terug te vinden.

Bij het aanmaken van een leerlingenaccount dient u volgende schoolcode in te geven:

6NAU4AKfWH8EzPg

De periode om boeken via school te bestellen is nu open. Gelieve uw bestelling in te geven ten laatste op zondag 5 juli. Na deze datum kan u niet meer via school bestellen en dient u zelf in te staan voor de aankoop van de boeken.

Per leerlingenaccount kan u slechts één bestelling invoeren. Deze bestelling kan u wel nog aanpassen, zolang de periode geopend is. Er kunnen wel meerdere leerlingenaccounts aan één e-mailadres gekoppeld worden (broers en/of zussen).

Bepaalde boeken kunnen tweedehands aangekocht worden, zolang de voorraad strekt, door "Te huur" te kiezen. Sommige titels worden meerdere schooljaren gebruikt of worden enkel voor een bepaald keuzegedeelte gebruikt. Meer informatie hierover kan u steeds bij de mededelingen bij de boeken vinden. De leerlingen kregen ook een lijst waarin opgesomd wordt welke boeken ze moeten bijhouden voor een volgend leerjaar.

De eigen cursussen van de school worden tijdens de eerste lessen in september in klas uitgedeeld en aangerekend via kopieerkosten op de schoolrekening. Ook de terugbetaling van eventueel verkochte handboeken wordt verrekend met de eerste schoolrekening in september.

Afhaling boeken

De bestelde boeken kunnen tegen betaling van het volledige bedrag of van een voorschot van 100 euro opgehaald worden in de turnzaal van de middenschool:

  • op dinsdag 25 augustus tussen 14.00 en 19.00 uur voor de 1ste klassen
    op dat moment kunnen de leerlingen van het 1ste jaar ook de turnkledij aankopen.
  • op woensdag 26 augustus tussen 14.00 en 19.00 uur voor de 2de en 3de klassen
  • op donderdag 27 augustus tussen 14.00 en 19.00 uur voor de 4de, 5de en 6de klassen.

Ouders met leerlingen in verschillende jaren kunnen langskomen op één moment om de boeken af te halen. De betaling: contant of met Payconiq.

Boeken die wel besteld, maar nog niet geleverd zijn, worden betaald bij het afhalen van het boekenpakket.

Indien u nog vragen heeft over de boekendienst, kan u steeds Mr. Devos contacteren. (ynsen.devos@sgsintpaulus.eu)

 

Hieronder kunt u de boekenlijsten voor de verschillende jaren terugvinden.