Overslaan en naar de inhoud gaan

Menu

Contacteer ons snel

Het slimste ploegske van SJB

Het staat als een paal boven water: het team van collega Michaël Delange is sterk, heel sterk. Voor de derde maal op rij wonnen ze 't Slimste Ploegske van SJB met 'Vinyl en Antiek' en lieten hiermee 74 andere ploegen achter zich. Proficiat, Michaël en co!

Op zich is dát natuurlijk waar het dikwijls om draait: proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Toch zullen we ons 23 november 2019 herinneren als zoveel meer:
- We mogen terugblikken op een topeditie: een uitverkochte zaal en een leuke sfeer.
- 160 oud-leerlingen naar hun oude school terugkrijgen op een zaterdagavond lijkt me toch een hele prestatie. De sappige en sterke verhalen van 'in den tijd", de leuke herinneringen aan vele leerkrachten, kortom heel wat leuke babbels met oud-leerlingen uit een dicht maar evenzeer uit een ver verleden kwamen opnieuw ruimschoots aan bod. Ook heel wat ouderploegen keerden met een tevreden gevoel huiswaarts.

Dank je wel aan quizmasters Dirk Vanlaere en Frederik Vanhonacker en aan de vele leerkrachten en de leerlingen van de Sportraad voor hun helpende hand als jurylid, ophaler of ober.

Alle foto's zijn terug te vinden bij de activiteiten van het college.

winnaars
De winnaars van editie 2019!